Ruf en het Stedelijk: de conclusies van de onderzoekers, met toelichting van NRC

NRC 21 juni 2018. Onderzoek Stedelijk Wat zijn de 11 conclusies uit het onafhankelijke onderzoeksrapport over de bestuurscultuur van het Stedelijk Museum? In aanvulling op de berichtgeving hier de integrale tekst van de conclusies. Met toelichtingen.

Veel lezers willen weten wat er precies staat in het onafhankelijk onderzoekrapport over Ruf en het Stedelijk Museum? Lees hier alle conclusies in de complete tekst van hoofdstuk 7 ‘Samenvatting’ van het ‘Rapport aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam over de Governance en de WNT bij het Stedelijk Museum Amsterdam’ van 4 juni 2018.

Lees verder op NRC.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *